Om os

Næstved Anlægsfirma har, som navnet antyder, base i Næstved. Vi bruger faglært arbejdskraft med udlært anlægsstruktør, der har speciale som kloakrørlægger og i brolægning. Til større opgaver har vi et stærkt hold af autoriserede samarbejdspartnere, som vi gerne inddrager i opgaven.

Vi går op i at være hos dig til tiden og gerne hurtigst muligt, så du undgår unødvendig ventetid, før din anlægsopgave kan blive sat i gang – og være færdig.

Har du brug for hjælp til snerydning og saltning, er vi ekstra hurtige. Vi har døgnvagt, så du kan ringe til os dag og nat, og ringer du fra vores nærområde i postnummeret 4700, er vi der inden for en halv time.

Kvalitetssikkert forløb af professionel anlægsgartner og -struktør

For os er det vigtigt, at du får kvalitet igennem hele forløbet – det skal være ordentlig, det vi leverer, og det sikrer vi os altid. Når du indgår et samarbejde med os, er det derfor også vigtigt, at du får et godt forløb.

Ofte samme dag eller dagen efter kommer vi ud til dig og besigtiger det kommende arbejde. Inden for en dag eller to laver vi et tilbud til dig. Godkender du, kommer vi ud snarest muligt. Undervejs tager vi fotodokumentation, så du løbende kan følge med i arbejdet, og vi sørger for, at du er opdateret hele vejen, da vi tror på, at god kommunikation er nøglen til et godt projekt.

Ønsker du en anlægsgartner, der giver dig ordentlighed i hele processen og leverer et flot resultat, hvad end det er anlægsopgaver eller brolægning, så kontakt Næstved Anlægsfirma 

 

 

Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

Fandt du ikke det du søgte?

Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
som ikke er nævnt ovenfor.​ se mere af vores udførte arbejde på Facebook

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Næstved Anlægsfirma ?

Leveringsdygtigt

Vi kommer til tiden. Og bliver vi forsinkede, giver vi dig besked.

Kvalitetsbevidst

Vi giver dig professionelt håndværk – vi vil levere ordentligt arbejde.

Punktlighed

Vi bliver færdig til aftalt tid. Vores erfaring giver kendskab til, hvor lang tid anlægsopgaverne tager.

Kontakt os for professionelle anlægs- og brolægningsløsninger i Næstved og omegn. Vi glæder os til at realisere dine drømme og sikre dig kvalitetsarbejde!


    Skal vi også realisere din byggedrøm?